Sign In

Грантови од 10.000 долара за експерименталну економију

Објављено:

​Међународна фондација за истраживање експерименталне економије (IFREE) отворио је Позив за достављање пријава за додјелу малих грантова за промоцију добробити људи кроз експерименталну економију a ради побољшања разумијевања система размјене.

Рок за достављање пријаве је 01. август 2020. године.

IFREE финансира примарна истраживања и програме академске размјене као и:

  • Партиципативне, практичне, едукативне радионице;
  • Интердисциплинарне академске дискусије;
  • Програме информисања за оне који не долазе из области економије.

IFREE обезбеђује финансирање до 10 000 USD за истраживачке пројекте који су у складу са IFREE-овом мисијом и системима вриједности.

Програм малих грантова отворен је за све који су повезани са истраживачком институцијом, без обзира на држављанство или локацију установе. Предност финансирања ће се дати приједлозима који укључују једног или више истраживача који су учествовали у IFREE  радионици, било као наставник или студент, и/или су добили подршку за преддокторске или постдокторске студије IFREE-а.

Међународна фондација за истраживање експерименталне економије IFREE основана је 1997. ради подршке истраживању, образовању и експерименталној економији. IFREE је био и једини фонд који сваке године подржава истраживачке пројекте, едукативне семинаре и теренске радионице из експерименталне економије.

Више информација о Позиву могу се пронаћи ОВДЈЕ.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.