Sign In

Представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу посјетили познату аустријску компанију The AUSTRIA JUICE Group из Беча

Објављено:

​Представници  Министарства за економске односе и регионалну сарадњу и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Владе Републике Српске,  трећег дана кампање директног маркетинга и циљаног привлачења инвеститора (тзв. outreach кампања)  у сектор воћа и поврћа посјетили су јуче, сриједа (14. 03. 2018. године) компанију The AUSTRIA JUICE Group у Бечу, гдје су представили услове улагања и инвестиционе потенцијале Републике Српске и разговарали са руководством ове компаније о могућностима сарадње. На састанку је изражена велика заинтересованост за обострану сарадњу.

The AUSTRIA JUICE Group представља препознатљивог партнера свјетске индустрије пића за комплетна рјешења и иновативне концепте на подручју концентрата воћних сокова, природних арома воћног сока, спојева пића, воћног вина и услуга. Компанија има 900 запослених и 14 постројења за прераду воћа у Европи и Кини, у којима ствара прилагођене, иновативне и тржишно оријентисане концепте производа у уској сарадњи са својим купцима.

Представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Владе Републике Српске, током седмодневне посјете Републици Аустрији, посјетиће још аустријских компанија са циљем привлачења инвеститора из сектора прераде воћа и поврћа, у оквиру кампање директног маркетинга (тзв. outreach кампања).

Tоком данашњег дана планирани су састанци са компанијама BS Naturfrucht и Efko Frischfrucht und Delikatessen.

Кампања се организује уз подршку Групације Свјетске банке и Представништва Републике Српске у Аустрији.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.