Sign In

Представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу састали се са делегацијом Балканског клуба Московског државног института за међународне односе

Објављено:

​​Представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу разговарали су данас, петак (03.11.2017. године) са делегацијом Балканског клуба Московског државног института за међународне односе.

 

На састанку је разговарано о унапређењу сарадње у смислу отварања представништа Балканског клуба Московског државног института за међународне односе у Републици Српској који би имао вишеструке бенефите за даље јачање односа између двије стране.

 

Поред отварања представништва, на састанку је било ријечи и о сарадњи на економском плану и могућностима за организацију економског форума о предузетништву на коме би се разговарало о важности предузетничких идеја и саме имплементације.

 

Представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу изразили су захвалност на указаној посјети Министарству и Представништву Републике Српске у Србији. Такође, изразили су и отвореност за реализацију заједничких пројеката и иницијатива као што је могућност одржавања манифестација „Дани Републике Српске у Москви“ и „Дани Руске Федерације у Бањалуци“.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.