Sign In

Министар Клокић боравиће у радној посјети у Штутгарту

Објављено:

Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, Златан Клокић боравиће у радној посјети у Штутгарту сутра, петак (19.05.2017.године) и састаће се са представницима Привредне коморе Baden Württemberga, као и Удружења  пољопривредних произвођача Baden Württemberga.

 

Састанци се одржавају у оквиру циљане кампање за проактивно привлачење инвеститора у сектор воћа и поврћа, која се ове седмице организује у СР Њемачкој, а у којој учествују представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу и Министарства пољпривреде, водопривреде и шумарства.  У периоду од 15. до 18. маја представници ова два министарства посјетили су пет фирми из овог сектора које су заинтересоване за сарадњу са Републиком Српском.

 

Ова кампања се одржава као сегмент планираних активности дефинисаних Уговором о савјетовању Владе Републике Српске и Свјетске банке/ Међународне финансијске корпорације.

У активностима и најављеним састанцима активно учествује и Представништво Републике Српске у СР Њемачкој.​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.