Sign In

Министар Клокић присуствоваће инвестиционој конференцији „Инвестирај у Требиње“ 2017

Објављено:

​Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, Златан Клокић присуствоваће сутра, петак (26.05.2017.године) са почетком у 10.00 часова отварању инвестиционе конференције „Инвестирај у Требиње“  2017, која ће бити одржана 26. и 27. маја  у Културном центру Требиње (позоришна сала). 

Циљ Конференције је представљање и упознавање са могућностима успјешног улагања и пословања у Требињу те олакшицама и законским регулативама које град Требиње пружа.

Организатор инвестиционе конференције је Град Требиње, коју је подржао и предсједник Републике Српске Милорад Додик, а на којој ће присуствовати бројни домаћи и страни привредни субјекти, чланови регионалних и државних привредних комора те градоначелници и начелници градова и општина Републике Српске и  Босне и Херцеговине.

Након завршене конференције, министар Клокић посјетиће и општину Билећа, која је једна од 25 јединица локалне самоуправе које учествују у  програму постинвестиционе подршке, те обићи фирме „Ковница“ и „Љекобиље“ из Билеће, те винарију Парежанин.

НАПОМЕНА: Након завршене инвестиционе конеференције биће објављено саопштење за јавност.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.