Sign In

Министар Клокић са директором Агенције за привредне регистре Републике Србије

Објављено:

​Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић састаће се сутра, четвртак (06.04.2017.) са почетком у 13:00 у свом кабинету, са директором Агенције за привредне регистре (АПР) Републике Србије Звонком Обрадовићем.

Састанку ће присуствовати и министар правде Антон Касиповић, те директорица Агенције за посредничке, информатичке и финансијске услуге (АПИФ) Републике Српске Јелене Ћетковић.

Тема састанка су активности које се воде  на формирања Регионалног портала привредних регистара, а које је иницирала АПР и који треба да буде нови сервис привредним субјектима у региону. Такође разговарати ће се и о другим могућим видовима сарадње.

Овом приликом заказано је и потписивање Меморандума о разумијевању између Агенције за привредне регистре (АПР) Републике Србије и Агенције за посредничке, информатичке и финансијске услуге (АПИФ) Републике Српске.

НАПОМЕНА: У 14.00 часова биће омогућено новинарима и фоторепортерима узимање кадрова са састанка и потписивања Меморандума о разумијевању, након чега су предвиђене изјаве за медије.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.