Sign In

Семинар за овлаштене интерне ревизоре јавног сектора Републике Српске

Објављено:

​Централна јединица за хармонизацију финансијског управљања и контроле и интерне ревизије Министарства финансија Републике Српске, у сарадњи са  Институтом интерних ревизора у БиХ, организовала је семинар за овлаштене интерне ревизоре јавног сектора Републике Српске, на тему: "Ревизија учинка и Екстерна оцјена квалитета рада интерне ревизије".

Семинар се одржава 14. и 15. новембра 2019. у просторијама Културног центра Требиње. Предавачи на обуци, којој присуствује 108 учесника, су реномирани стручњаци  и универзитетски професори из области ревизије јавног сектора Републике Српске.

"Учесници из субјеката јавног сектора Републике Српске, који присуствовују обуци, биће упознати са: Међународним стандардима за професионалну праксу интерне ревизије зе јавни сектор, законским прописима којима се у Републици Српској регулише та област, елементима и значају ревизије учинка за економичност, ефикасност и ефективност јавног сектора, односом са екстерном ревизијом и осталим темама од важности за рад интерних ревизора у јавном сектору Републике Српске.​", истакао је руководилац ЦЈХ Драгољуб Накић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.