Sign In

Помоћник министра на Регионалној конференцији о структурним реформама

Објављено:

Помоћник министра финансија, Маја Перић, учествовала је на Регионалној конференцији за земље Југоисточне Европе под називом „У сусрет побољшаним структурним реформама и фискалном оквиру", која је одржана у периоду од 26-27. фебруара 2019. године, у Љубљани (Словенија), у организацији Центра за финансијску изврсност (CEF).

Конференција је дио регионалне иницијативе која ће, уз подршку Европске комисије, бити реализована и наредне три године.

Основне теме Конференције биле су: Економско управљање у контексту приступања ЕУ, Структурне реформе за конкурентне тржишне економије и Интеграција структурних реформи у фискалне оквире.

Помоћница министра финансија обратила се учесницима панела „Структурне реформе за конкурентне тржишне економије", представљајући активности и мјере из Програма економских реформи Републике Српске за период 2019-2021. година.

Конференцији су, осим представника Европске комисије, присуствовали и високи званичници из земаља Југоисточне Европе, укључујући представнике државних институција Словеније, Сјеверне Македоније, Албаније, Турске, Србије и других.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.