Sign In

Посјета општинама Челинац и Кнежево у вези са донацијама Републике Србије

Објављено:

​​​​Представници Министарства финансија Републике Српске посјетили су данас општину Челинац како би утврдили квалитет реализације пројекта изградње градског моста у Челинцу финансираног инвестиционим средствима Владе Републике Српске.

Извођење радова на изградњи новог градског моста са уређењем пјешачке зоне на лијевој обали низводно од моста у Челинцу је укупне вриједности 1.745.133,44 КМ.

Начелник општине Челинац Момчило Зељковић захвалио је у име грађана Челинца Влади Србије и Влади Републике Српске на томе што су препознали значај овог пројекта који има трајну вриједност за локалну заједницу, као и осталих инвестиција које се реализују у Челинцу, уз подршку Владе Републике Српске.

Представници Министарства финансија обишли су данас и општину Кнежево, гдје су разматрали динамику радова који се реализују из грант средстава Владе Републике Србије: „Реконструкција зграде Центра за социјални рад", Реконструкција Дома здравља, набавка медицинског намјештаја и опреме и набавка  возила за превоз дијализних пацијената.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.