Sign In

Састанак министра финансија за делегацијом Развојног програма УН

Објављено:

​​​Министар финансија, Зора Видовић, разговарала је данас у Бањалуци са представницима Развојног програма Уједињених нација (УНДП), које је предводила гђа Стелиана Недера, новоименована резидентна представница УНДП. Састанку је присуствовао и шеф канцеларије УНДП-а у Бањалуци, Горан Вукмир.

На састанку је разговарано о реализацији заједничких пројеката, развојним правцима и стратешким приоритетима, у складу са Програмом економских реформи Републике Српске, те плановима УНДП-а.

Током сусрета је констатовано обострано задовољство досадашњом реализацијом заједничких пројеката, посебно на пројектима Финансијски механизам за подршку пројектима локалног развоја и Опоравак од поплава – стамбено збрињавање на подручју Републике Српске.​​

Министар финансија, Зора Видовић, истакла је овом приликом да је веома значајно за Републику Српску и њене грађане да се захваљујући заједничким напорима успјешно реализују развојни пројекати у општинама Републике Српске, којих је до сада укупно 46, а од још већег значаја је и санација бројних стамбених објеката и локалне инфраструктуре.

​Новоименована резидентна представница УНДП-а је истакла да је задовољна резултатима који долазе са терена, те да очекује успјешан наставак сарадње у складу са приоритетима УНДП-а и Владе Републике Српске. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.