Sign In

У Бањалуци почела теоретска обука за интерне ревизоре

Објављено:

​​​​​​​​​У организацији Централне јединице за хармонизацију финансијског управљања и контроле и интерне ревизије Министарства финансија Републике Српске, у сарадњи са  Удружењем интерних ревизора Републике Српске, у Бањалуци је 10.06.2019. године, у просториијама Агенције за државну управу Републике Српске, почела теоретска обука за стицање звања овлаштени интерни ревизор у јавном сектору Републике Српске.

Теоретска обука трајаће 15 радних дана. Предавачи на обуци, којој присуствује 25 учесника, су реномирани стручњаци из области ревизије јавног сектора Републике Српске и универзитетски професори из ове области.

Учесници из субјеката јавног сектора Републике Српске, који су присуствују обуци, биће упознати са Законом о систему интерних финансијских контрола у јавном сектору Републике Српске, подзаконским актима, темама од важности за практично извођење ревизорског процеса у субјектима јавног сектора Републике Српске, те елементима финансисјког управљања и контроле, као и односом са екстерном ревизијом и другим темама од важности за рад интерних ревизора у јавном сектору Републике Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.