Sign In

Oбавјештење о термину одржавања писменог дијела испита за стицање звања порески савјетник у јуну 2018. године

Објављено:

​​​Поштовани кандидати,

У складу са одредбом члана 12. став 5. Правилника о начину и условима за стицање звања порески савјетник („Службени гласник Републике Српске", број 15/18), Комисија одређује вријеме и мјесто полагања писменог дијела испита и о томе непосредно обавјештава кандидате најмање 15 дана прије дана одржавања испита, а датум, термин и мјесто полагања писменог дијела испита објављује се и на интернет страници Министарства.

У складу са наведеним, обавјештавају се кандидати, којима је рјешењем министра утврђено да испуњавају услове да у јунском року 2018. године полажу испит за стицање звања порески савјетник, да ће писмени дио испита за стицање звања порески савјетник бити одржан у сриједу, 6. јуна 2018. године, у 12 часова, у просторијама Административног центра Владе Републике Српске, Трг Републике Српске број 1 Бања Лука (у Прес сали која се налази у приземљу).

Молимо кандидате да дођу 15 минута прије почетка испита, те да са собом имају важећи идентификациони документ (лична карта/пасош/возачка дозвола).

Кандидати на испиту са собом могу имати само оловку и калкулатор.​


ОБАВЈЕШТЕЊЕ: ЛИНК​

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.