Sign In

Јавни увид

Објављено:

Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена дијабаза на лежишту „Друговићи“, општина Лакташи
 
Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена дијабаза на лежишту „Друговићи“, општина Лакташи, површине сса 18,6042 ha, чији је носилац израде „ВИЗ - ЗАШТИТА” Д.О.О. Бања Лука, а носилац пројекта „Нискоградња“д.о.о. Лакташи.  На основу члана 69.Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства.   
Јавни увид у нацрт Студије на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена дијабаза на лежишту „Друговићи“, општина Лакташи, површине сса 18,6042 ha, обезбијеђен је на интернет страници Министарства и у просторијама Општине Лакташи у периоду од 10.03.2017. до 10.05.2017.године.
Увид у нацрт Студије на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена дијабаза на лежишту „Друговићи“, општина Лакташи, површине сса 18,6042 ha може се извршити радним даном у времену од 7.30-15.30 часова у канцеларији број 48.
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 7.4.2017. у просторијамаМЗ Друговићи, са почетком у 11 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена дијабаза на лежишту „Друговићи“, општина Лакташи, површине сса 18,6042 ha могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net

 

Јавни увид у Нацрт студије утицаја на животну средину пројекта за  изградњу трасе регионалног пута Р-477а, Водице – Козарска Дубица, дионица Водице (Мраковица) – Манастир Моштаница, у дужини сса 9,450 km са Планом о  управљању отпадом

Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт студије утицаја на животну средину пројекта за  изградњу трасе регионалног пута Р-477а, Водице – Козарска Дубица, дионица Водице (Мраковица) –Манастир Моштаница, у дужини сса 9,450 km са Планом о  управљању отпадом.  На основу члана 69. Закона о заштитит животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр.71/12 и 79/15), Нацрт студије утицаја на животну средину са Планом о  управљању отпадом  ставља се  на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства. 

Јавни увид у Нацрт студије која обрађује утицај пројекта за Увид у Нацрт студије на животну средину пројекта изградње  трасе регионалног пута Р-477а, Водице – Козарска Дубица, дионица Водице (Мраковица) –Манастир Моштаница, у дужини сса 9,450 km,  обезбијеђен је на интернет страници Министарства и  у просторијама Козарска Дубица, Светосавска 5, у периоду од  2.2.2017. до 2.4.2017, сваким радним даном од 8 -12 часова.

Јавна расправа о  предметном Нацрту студије утицаја одржаће се, 2. 3 .2017. године у просторијама мјесне заједнице Моштаница, општина Козарска Дубица са почетком у 11 часова.

Примједбе и сугестије на Нацрт студије утицаја на животну средину пројекта за  изградњу трасе регионалног пута Р-477а, Водице – Козарска Дубица, дионица Водице (Мраковица) –Манастир Моштаница, у дужини сса 9,450 km са Планом о  управљању отпадом,  могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.netПодијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.