Sign In

Јавни увид

Објављено:

Нацрт студије утицаја на животну средину пројекта за експлоатацију кварцног пијеска на лежишту „МАРТИНАЦ​"

Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину пројекта за експлоатацију кварцног пијеска на лежишту „МАРТИНАЦ“, општина Србац, површине експлоатационог поља 11,11 ha, на к.ч. 744,746,747,749 к.о. Мартинац Нови, општина Србац,  носиоца пројекта „BEPRO EKSPLOATACIJA“ д.о.о. Велико Блашко , општина Лакташи.  Носилац израде студије је Институт за грађевинарство „ИГ“ доо, Бања Лука. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15) Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства.  
Јавни увид у нацрт Студије на животну средину пројекта за експлоатацију кварцног пијеска на лежишту „МАРТИНАЦ“, општина Србац, површине експлоатационог поља 11,11 ha, на к.ч. 744,746,747,749 к.о. Мартинац Нови, општина Србац, обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију и у просторијама Општине Србац, у периоду од 08.02.2019. до 08.04.2019. године.

Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 07.03.2018. у просторијама Општине Србац са почетком у 11 часова.

Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину пројекта за експлоатацију кварцног пијеска на лежишту „МАРТИНАЦ“, општина Србац, површине експлоатационог поља 11,11 ha, на к.ч. 744,746,747,749 к.о. Мартинац Нови, општина Србац, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net

​​​Нацрт студије утицаја на животну средину пројекта експлоатације техничког грађевинског камена на каменолому „Вучијак"

Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт студије утицаја на животну средину пројекта експлоатације техничког грађевинског камена – дијабаза на каменолому „Вучијак", површине експлоатационог поља 11,4 ha, општина Градишка, инвеститора „ИНТЕГРАЛ ИНЖЕЊЕРИНГ" А.Д., Лакташи чији је носилац израде Институт за грађевинарство „ИГ" доо, Бања Лука. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске", бр. 71/12 и 79/15) Нацрт студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства. 
Јавни увид у Нацрт студије на животну средину пројекта експлоатације техничког грађевинског камена – дијабаза на каменолому „Вучијак", површине експлоатационог поља 11,4 ha, општина Градишка, обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију и у просторијама општине Градишка, у периоду од 25.01.2019. до 25.03.2019. године.

Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 20.02.2018. у просторијама општине Градишка са почетком у 11 часова.

Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину пројекта експлоатације техничког грађевинског камена – дијабаза на каменолому „Вучијак", општина Градишка, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net
                                                                                                             Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.