Sign In

Јавни увид

Објављено:

Нацрт Студије утицаја на животну средину пројекта фарме за тов јунади у насељу Равнице бб, Нови Град
 
Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину пројекта фарме за тов јунади, капацитета 2 500 комада/турнусу у насељу Равнице бб, Нови Град са попратним објектима чији је носилац израде  „Рударко-технолошки завод“ д.о.о. Приједор. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства.  Носилац пројекта је фирма „„Житопрерада а.д.“  д.о.о. Цазин, Подружница бр. 1 Нови Град.
Јавни увид у нацрт Студије на животну средину пројекта фарме за тов јунади, капацитета 2 500 комада/турнусу у насељу Равнице бб, Нови Град са попратним објектима, обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију и у просторијама Општине Нови Град, у периоду од 16.07.2018. до 16.09.2018. године.
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 10.8.2018. у просторијама Општине Нови Град са почетком у 11 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину средину пројекта фарме за тов јунади, капацитета 2 500 комада/турнусу у насељу Равнице бб, Нови Град са попратним објектима, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net
 
Нацрт Студије утицаја на животну средину  постројења за хемијски третман опасног отпада, санацију гудронске лагуне и њене припреме за одлагање солидификата на локацији у кругу „Рафинерије нафте Брод“ а.д, општине Брод
 
Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину „Рафинерије нафте Брод“ а.д, општине Брод, за одобравање Студије утицаја на животну средину  постројења за хемијски третман опасног отпада, санацију гудронске лагуне и њене припреме за одлагање солидификата на локацији у кругу „Рафинерије нафте Брод“ а.д, општине Брод, чији је носилац израде Институт за грађевинарство „ИГ“ Бања Лука, научно истраживачки институт Бања Лука. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства. 
Јавни увид у нацрт Студије на животну средину  постројења за хемијски третман опасног отпада, санацију гудронске лагуне и њене припреме за одлагање солидификата на локацији у кругу „Рафинерије нафте Брод“ а.д, општине Брод, обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију и у просторијама Општине Брод, у периоду од 2.04.2018. до 2.06.2018. године.
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 20.4.2018. у просторијама Општине Брод са почетком у 11 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину средину постројења за хемијски третман опасног отпада, санацију гудронске лагуне и њене припреме за одлагање солидификата на локацији у кругу „Рафинерије нафте Брод“ а.д, општине Брод , могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net
 
 
 



Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.