Sign In

Јавни увид

Објављено:

Нацрт Просторног плана подручја посебне намјене "Клековача"

У складу са чланом 47. Закона о уређењу простора и грађењу  („Службени гласник Републике Српске“, број: 40/13) , и Одлуке о усвајању Нацрта Просторног плана подручја посебне намјене "Клековача" („Службени гласник Републике Српске“: број 35/17), Нацрт Просторног плана подручја посебне намјене "Клековача" излаже се на Јавни увид у трајању од мјесец дана,  и то од 05.05.2017. до 05.06.2017. године.
Нацрт Плана стављен је на Јавни увиду у просторијама општине Петровац, на чијој територији се налази предметни обухват и у просторијама Народне скупштине Републике Српске, као и код носиоца израде Плана, привредног друштва БЕГИНГ доо, Видовданска 2/В.
За вријеме трајања јавног увида  свако физичко и правно лице може дати примједбе, запажања и сугестије на нацрт Плана, уписом у Књигу примједби, и  доставити носиоцу припреме Плана –Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију (Трг Републике Српске 1, Бања Лука)  или носиоцу израде Плана привредном друштву БЕГИНГ доо, РЈ Бањалука (Видовданска 2/Б, Бања Лука) или електронски на адресу: beging.bl@gmail.com
 
 
Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена кречњака на лежишту „Швракава – Јасенов До“ и постројење за дробљење и класирање у Мемићима општина Челинац
 
Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена кречњака на лежишту „Швракава – Јасенов До“ и постројење за дробљење и класирање капацитета 80 m3/h, у Мемићима општина Челинац, површина експлоатационог поља сса 23. 7636 ha, чији је носилац израде „ВИЗ - ЗАШТИТА” Д.О.О. Бања Лука. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства.  Носилац пројекта је фирма  „КАМЕНИ АГРЕГАТИ ВИДОВИЋ“ д.о.о. Бања Лука.
Јавни увид у нацрт Студије на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена кречњака на лежишту „Швракава – Јасенов До“ и постројење за дробљење и класирање капацитета 80 m3/h, у Мемићима општина Челинац, површина експлоатационог поља сса 23. 7636 ha, обезбијеђен је на интернет страници Министарства и у просторијама Општине Челинац, канцеларија број 33, у периоду од 12.04.2017. до 12.06.2017.године.
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 11.5.2017. у Малој сали СО Челинац са почетком у 11 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена кречњака на лежишту „Швракава – Јасенов До“ и постројење за дробљење и класирање капацитета 80 m3/h, у Мемићима општина Челинац, површина експлоатационог поља сса 23. 7636 ha, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net
 
 
 
 Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.