Sign In

IV међународнa конференција о енергетској ефикасности

Објављено:

​​​​​​​​​​​​​Од почетка реализације „Пројекта енергетске ефикасности у Босни и Херцеговини“ (BEEP), Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, у сарадњи са партнерима, сваке године успјешно организује регионалну/међународну конференцију о енергетској ефикасности. Конференција окупља међународне, регионалне и домаће стручњаке и представнике релевантних јавних и научних институција из области енергетске ефикасности.  


Са задовољством најављујемо одржавање IV међународне конференције о енергетској ефикасности,  коју ове године Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске организује у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација у Босни и Херцеговини (UNDP), Њемачком организацијом за међународну сарадњу (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit – GIZ) и Фондом за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске. 

Конференција ће се одржати 2. и 3.10.2019. године, у хотелу „Кардиал“, Бања Врућица, Теслић. У наставку можете погледати Програм Конференције, а уколико се желите пријавити да присуствујете Конференцији, пријавни образац можете преузети пронаћи испод текста, и попуњен послати према упутству. 

Напомињемо да нема трошкова за учешће на Конференцији, а трошкове превоза и смјештаја сносе учесници лично.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.