Sign In

Обавјештење о стављању на увид јавности Плана управљања Заштићеним стаништем „Громижељ“ за период 2019-2029. године

Објављено:

​​​Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију  у складу са чланом 15. Закона о заштити природе („Службени гласник Републике Српске“, број 20/14), који прописујe да током израде аката о заштити  природних вриједности, планова управљања, као и других аката који се доносе у складу са Законом о заштити природе, осигурава се учешће јавности, путем јавног увида, обавјештава стручну и другу заинтересовану јавност да je План управљања Заштићеним стаништем „Громижељ“ за период 2019-2029. године, поставило на Портал Владе Републике Српске: 

http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javni_uvid_-_zastita_prirode.aspx

Истовремено, Град Бијељина, на чијем подручју се налази локалитет, објавиће почетак јавног увида на огласној табли у  административној служби општине и омогућиће заинтересованој јавности увид у План управљања у просторијама административне службе општине, у трајању од 30 дана.  
Мишљења и примједбе на План управљања заинтересована јавност може достављати на e-mail: z.stojicic@mgr.vladars.net, 30 дана од дана објављивања Плана управљања на Порталу. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.