Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацрта Студије утицаја на животну средину за пројекат лежишта техничко-грађевинског камена-кречњака „Хан Дервента“, Источни Стари Град

Објављено:

Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат лежишта техничко-грађевинског камена-кречњака „Хан Дервента“, Источни Стари Град, укупне површине 13,56 ha. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства:
http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javni_uvid.aspx
Носилац пројекта је фирма „САРАЈЕВОИНВЕСТ“ ДОО,  Источно Сарајево, Пале. Јавни увид у нацрт Студије на животну средину за пројекат лежишта техничко-грађевинског камена-кречњака „Хан Дервента“, Источни Стари Град,  укупне површине 13,56 ha, обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију и у просторијама Општине Источни Стари Град, у периоду од 09.11.2018. до 09.01.2019. године.
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину за пројекат лежишта техничко-грађевинског камена-кречњака „Хан Дервента“, Источни Стари Град, укупне површине 13,56 ha, одржаће се 14.12.2018. у просторијама Општине Источни Стари Град са почетком у 12 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат лежишта техничко-грађевинског камена-кречњака „Хан Дервента“, Источни Стари Град, укупне површине 13,56 ha, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.netПодијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.