Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацрт студије утицаја на животну средину пројекта фарме за тов крупне стоке у МЗ Поље, општина Дервента

Објављено:

Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину пројекта фарме за тов крупне стоке капацитета 720 грла са попратним објектима и сушаром са плинском станицомо у МЗ Поље, општина Дервента, чији је носилац израде „HEMO-pral“ д.о. Модрича, улица Требавска бр. 11. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства.  Носилац пројекта је фирма „Пољопривредник“ д.о.о Дервента.
 
Јавни увид у нацрт Студије на животну средину пројекта фарме за тов крупне стоке капацитета 720 грла са попратним објектима и сушаром са плинском станицомо у МЗ Поље, општина Дервента, обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију:  
и у просторијама Општине Дервента, у периоду од 18.05.2018. до 18.07.2018. године.
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 8.6.2018. у просторијама Општине Дервента са почетком у 11 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину средину пројекта, фарме за тов крупне стоке капацитета 720 грла са попратним објектима и сушаром са плинском станицомо у МЗ Поље, општина Дервента, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.netПодијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.