Sign In

Обавјештење о Нацрту Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена кречњака на лежишту „Швракава – Јасенов До“ и постројење за дробљење и класирање у Мемићима општина Челинац

Објављено:

Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена кречњака на лежишту „Швракава – Јасенов До“ и постројење за дробљење и класирање капацитета 80 m3/h, у Мемићима општина Челинац, површина експлоатационог поља сса 23. 7636 ha, чији је носилац израде „ВИЗ - ЗАШТИТА” Д.О.О. Бања Лука. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављен  је на интернет страници Министарства:  http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javni_uvid.aspx.
Носилац пројекта је фирма  „КАМЕНИ АГРЕГАТИ ВИДОВИЋ“ д.о.о. Бања Лука.
 
Јавни увид у нацрт Студије на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена кречњака на лежишту „Швракава – Јасенов До“ и постројење за дробљење и класирање капацитета 80 m3/h, у Мемићима општина Челинац, површина експлоатационог поља сса 23. 7636 ha, обезбијеђен је на интернет страници Министарства и у просторијама Општине Челинац, канцеларија број 33, у периоду од 12.04.2017. до 12.06.2017.године.
 
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 11.5.2017. у Малој сали СО Челинац са почетком у 11 часова.
 
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена кречњака на лежишту „Швракава – Јасенов До“ и постројење за дробљење и класирање капацитета 80 m3/h, у Мемићима општина Челинац, површина експлоатационог поља сса 23. 7636 ha, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net
 Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.