Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацртa Студије утицаја на животну средину за пројекат фарме говеда у насељу Тишина, општина Шамац

Објављено:

​​Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат фарме говеда, капацитета 480 грла, са пратећим објектима, у насељу Тишина, општина Шамац. Носилац пројекта је „MMB-INEXCOOP“, д.о.о. Шамац, Пут српских добровољаца бб, Шамац.  Носилац израде студије је „ЕКО ДОЗВОЛА“ д.о.о., Бања Лука. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат фарме говеда, капацитета 480 грла, са пратећим објектима, у насељу Тишина, општина Шамац, ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства:

http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javni_uvid.aspx.  

Јавни увид у нацрт Студије утицаја на животну средину, обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију и у просторијама Општине Шамац, у периоду од 10.09.2019. до 10.11.2019. године.

Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 04.10.2019. у просторијама сеоске читаоне, Мјесне Заједнице Тишина, са почетком у 12 часова.

Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат фарме говеда, капацитета 480 грла, са пратећим објектима, у насељу Тишина, општина Шамац, носиоца пројекта „MMB-INEXCOOP“, д.о.о. Шамац, Пут српских добровољаца бб, Шамац, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.netПодијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.