Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацрта студије утицаја на животну средину пројекта за експлоатацију шљунка и пијеска на лежишту „Зупци-Турменти“, град Требиње

Објављено:

​​Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину пројекта за  експлоатацију шљунка и пијеска на лежишту „Зупци-Турменти“, град Требиње,  површине експлоатационог поља 41,8 ha носиоца пројекта „Павићевић“ д.о.о., Растоци бб, град Требиње.  Носилац израде студије је „ВиЗ-заштита“ д.о.о., Бања Лука. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15) Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства.  

Јавни увид у нацрт Студије на животну средину пројекта за експлоатацију експлоатацију шљунка и пијеска на лежишту „Зупци-Турменти“, град Требиње,  површине експлоатационог поља 41,8 ha, обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију: 
http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javni_uvid.aspx
и у просторијама Града Требиња, у периоду од 14.05.2019. до 14.07.2019. године.
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 07.06.2018. у просторијама Града Требиња са почетком у 12 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину пројекта за експлоатацију шљунка и пијеска на лежишту „Зупци-Турменти“, град Требиње,  површине експлоатационог поља 41,8 ha носиоца пројекта „Павићевић“ д.о.о., Растоци бб, град Требиње, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.netПодијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.