Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацрта Студије утицаја на животну средину за каменолом „Друговићи“, општина Лакташи

Објављено:

Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена дијабаза на лежишту „Друговићи“, општина Лакташи, површине сса 18,6042 ha, чији је носилац израде „ВИЗ - ЗАШТИТА” Д.О.О. Бања Лука, а носилац пројекта „Нискоградња“д.о.о. Лакташи.  На основу члана 69.Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства:
   
Јавни увид у нацрт Студије на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена дијабаза на лежишту „Друговићи“, општина Лакташи, површине сса 18,6042 ha, обезбијеђен је на интернет страници Министарства и у просторијама Општине Лакташи у периоду од 10.03.2017. до 10.05.2017.године.
Увид у нацрт Студије на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена дијабаза на лежишту „Друговићи“, општина Лакташи, површине сса 18,6042 ha може се извршити радним даном у времену од 7.30-15.30 часова у канцеларији број 48.
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 7.4.2017. у просторијамаМЗ Друговићи, са почетком у 11 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена дијабаза на лежишту „Друговићи“, општина Лакташи, површине сса 18,6042 ha могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.netПодијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.