Sign In

Министар Чордаш сутра у Сарајеву

Објављено:

Министар за избјеглице и расељена лица Републике Српске Давор Чордаш ће сутра (21. септембра 2016. године) у Сарајеву потписати „Меморандум о разумијевању и сарадњи на електрификацији објеката/локација повратка".  

Меморандум ће бити потписан у циљу што бржег рјешавања питања снабдијевања електричном енергијом повратничких домова, а потписаће га представници сљедећих институција: Министарства за људска права и избјеглице БиХ, Фонда за повратак БиХ, Министарства за избјеглице и расељена лица Републике Српске, Федералног министарства расељених особа и избјеглица, Министарства индустрије, енергетике и рударства Републике Српске, Федералног министарства енергије, рударства и индустрије, ЈП Електропривреда БиХ д.д. Сарајево, МХ Електропривреда Републике Српске и ЈП Електропривреда Хрватска заједница Херцег Босне д.д. Мостар.

Потписивање ће се одржати у 12,00 часова у згради Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине у Сарајеву (Трг БиХ 1, први спрат, сала 1).

Током потписивања сниматељима ће бити омогућено узимање кадрова, а изјаве за медије су планиране након потписивања Меморандума.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.