Sign In

ИЗГРАДЊА ВИШЕПОРОДИЧНОГ СТАМБЕНОГ ОБЈЕКТА СА 15 СТАНОВА У КОЗАРСКОЈ ДУБИЦИ

Објављено:

​​​

Директор Републичког секретаријата за расељена лица, Др Марко Аћић, констатовао је током посјете општини Козарска Дубица, 19. новембра 2019. године, да радови на реализацији пројекта ЦЕБ 2 – Изградња вишепородичног стамбеног објекта са 15 станова у тој општини тече планираном динамиком, те да ће бити испоштован уговорени рок за завршетак радова.

Аћић је са помоћником директора Драганом Јуричевићем и представницима општине Козарска Дубица обишао градилиште гдје је у току изградња зграде за смјештај корисника колективног/алтернативног смјештаја на подручју општине Козарска Дубица.

Др Марко Аћић је оцијенио да се радови изводе квалитетно, у складу са пројектном документацијом и планираном динамиком.

„Општина Козарска Дубица обезбиједила је локацију за зграду, финансирала комплетну пројектну документацију и пројекат унутрашњег уређења, везано за опремање намјештајем", изјавио је начелник Одјељења за просторно уређење општине Козарска Дубица, Владислав Стевановић.

Укупна вриједност пројекта је, укључујући и опремање, око 1.150.000 КМ.

Завршетак радова планиран је крајем априла 2020. године, до када ће општина Козарска Дубица испоштовати све своје обавезе које се односе на прикључну инфраструктуру.​​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.