Sign In

Подршка инфраструктурним пројектима у општини Језеро

Објављено:

Министар за избјеглице и расељена лица Републике Српске Давор Чордаш разговарао је у свом кабинету са начелницом општине Језеро Снежаном Ружичић о начинима на које Министарство може помоћи приликом реализације приоритетних инфраструктурних пројеката на простору ове општине, као и о пројектима које је Министарство реализовало у овој општини претходних година.

На састанку је било ријечи и о рјешавању стамбеног проблема осмочлане породице са шестoро дјеце Луке Грабежа из Новог Насеља у општини Језеро.

Министар Чордаш је подсјетио да је Министарство већ издвојило око 70.000 KМ за санацију пута у мјесту Љојићи, асфалтирање и санацију пута у мјесту Ћумезлије, док су значајна средства уложена и за наставак пројекта изградње јавне расвјете, што су били једни од значајнијих пројеката за обезбјеђивање квалитетнијих животних услова како повратника, тако и домицилног становништва у овој општини.

Начелница Ружичић је захвалила министру на пројектима који су реализовани претходних година, истичући да су поменута улагања значајно унаприједила квалитет живота свих становника Језера. Она је министра упознала о актуелном стању у општини Језеро, те је изразила очекивања да ће Министарство пружити пуну подршку приликом имплементације  инфраструктурних пројеката који се требају реализовати у наредном периоду.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.