Sign In

САОПШТЕЊЕ

Објављено:

​​

В.д. директора Републичког секретаријата за расељена лица и миграције Драган Штрбац разговарао је са начелником општине Сребреница Младеном Грујичићем о пројектима који су до сада реализо​вани на простору ове општине, те о могућности реализације нових пројеката.

Штрбац је рекао да је Влада Републике Српске у периоду 2011-2018 за рјешавање проблема расељених лица, повратника и избјеглица издвојила преко 1.100.000 КМ, а реализовани су пројекти обнове и изградње стамбених јединица, изградње инфраструктуре, док је дио средстава издвојен и за пружање подршке пројектима одрживог повратка.

Начелник Грујичић упознао је Штрбца о стању и потребама расељених лица и повратника на простору Сребренице, те о приоритетним активностима које ће општина реализовати у наредном периоду, а намијењене су пружању подршке овим категоријама становништва.

Саговорници су истакли да ће се добра сарадња Секретаријата и Општине наставити и у предстојећем периоду, те да ће се заједничким напорима успјешно рјешавати приоритетни пројекти који су од значаја за најугроженије становнике Сребренице. ​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.