Sign In

Пријем поводом донације 500 дигиталних учионица

Објављено:

Министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске (МНРВОИД) Срђан Рајчевић и министрица просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић примиће сутра (петак, 30.8.2019. године) у 12.00 часова у кабинету министра Рајчевића (Ламела Б, трећи спрат) директора Канцеларије за информационе технологије и електронску управу Михаила Јовановића и савјетника у кабинету предсједника Владе Републике Србије Ненада Пауновића.

Састанку ће присуствовати:

  • Денис Туркановић, начелник Одјељења за развој електронске управе, Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво, Република Српска,
  • Саша Стојановић, помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја, Република Србија,
  • Катарина Алексић, савјетница министра просвете, науке и технолошког развоја за ИКТ, Република Србија,
  • Биљана Марић, савјетница министра просвете, науке и технолошког развоја за дигитализацију у просвети и науци, Република Србија.

Тема састанка су договори о донацији 500 дигиталних учионица, детаљи у вези са Споразумом о сарадњи на увођењу електронске управе у Републици Српској, те договори у вези са успостављањем што приснијих технолошких веза између Републике Српске и Србије.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање на почетку састанка, а изјаве за медије предвиђене су у 13.00 часова у просторијама Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске.  Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.