Sign In

Министар Срђан Рајчевић отвара „Ноћ истраживача“

Објављено:

​Министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Срђан Рајчевић отвориће сутра (петак 27.09.2019. године) у 17.00 часова у Дому омладине у Бањој Луци манифестацију „Ноћ истраживача".

У исто вријеме манифестација „Ноћ истраживача" биће отворена и у Требињу на Факултету за производњу и менаџмент Универзитета у Источном Сарајеву, у Центру за културу у Бијељини, те у Омладинском центру у Брчком.

Циљ ове манифестације је промоција науке и истраживачког рада, као и подизање свијести код шире јавности о утицају научног истраживања на свакодневни живот.

У Бањалуци ће манифестација бити одржана на неколико локација, а то су Дом омладине, Музеј Републике Српске, Музеј савремене умјетности Републике Српске, Народна и универзитетска библиотека Републике Српске, Дјечије позориште Републике Српске, „Робокидс", као и у просторијама Техничке школе.

Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске и ове године је покровитељ ове традиционалне научне манифестације.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.