Sign In

ЕИТ објавио позив за пројектне позиве

Објављено:

​У оквиру програма ЕУ Horizon 2020, Европски институт за иновације и технологију (ЕИТ) објавио позив за достављање пројектних приједлога који се односи на формирање иновацијске заједнице у областима урбане мобилности, као и унапређење производње са додатном вриједности.

Позивом се настоје мотивисати иноватори и предузетници да развију рјешења за друштвене изазове, а формирањем заједница би се утицало на трансформацију данашњих облика индустријске производње и развијање нових иновативних производа и услуга, као и  настанак свеобухватнијег и сигурнијег система урбане мобилности.

Подсјећамо да је ЕИТ формиран да окупља иноваторе и предузетнике, ојача сарадњу између сектора и привуче врхунске таленте из цијелог свијета, са колективним циљем - изградњa бољег свијета.

Ваше пројектне приједлоге можете кандидовати до 12. јула 2018. године.

Прије аплицирања препоручујемо вам да детаљно прочитате програмски водич ЕИТ 2018, који се налази на сљедећој интернет страници: file:///C:/Users/j.saraba/Desktop/Programi%20i%20prezentacije%20EU/framework_of_guidance_for_the_eits_2018_call_for_proposals.pdf.

Детаљније информације о позиву, начину аплицирања, условима и критеријумима које апликанти морају да испуне приликом аплицирања можете пронаћи на сљедећој интернет страници: http://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en/news/calling-urban-mobility-and-manufacturing-innovators-competition-new-eit-innovation-communities.

С обзиром на то да се пројекти подносе посредством електронске платформе (е-MS), у циљу прикупљања информација и унапређења учешћа апликаната из Републике Српске у програмима Европске уније, молимо апликанте из Републике Српске да обавијесте Министарство за економске односе и регионалну сарадњу (b.vicanovic@meoi.vladars.net, cc d.telic@meoi.vladars.net, j.saraba@meoi.vladars.net) о кандидовању за средства програмa ЕУ Horizon 2020.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.