Sign In

Награде Европске уније за жене иноваторе: Рок за достављање пројектних приједлога 16. јануар 2019. године

Објављено:

У оквиру Програма ЕУ Хоризонт 2020 отворен је позив који је посвећен наградама Европске уније за жене иноваторе (EU Prize for Women Innovators), а рок за достављање пројектних приједлога је 16. јануар 2019. године до 17.00 часова.

Позив има за циљ да награди четири иноватора женског пола (од којих је један „иноватор у успону"), а које су оствариле највећи успјех у активностима претварања идеје у нове производе/услуге.

Учесници у овом позиву морају да буду:

-          особе женског пола, а за „иноватора у успону" особа која је рођена од 01. јануара 1984. године;

-          оснивач или суоснивач компаније која је регистрована прије 01. јануара 2017. године.

Учесници који су већ добили награду ЕУ или Европске заједнице за атомску енергију (Euroatom) за одређену активност, са истом не могу да аплицирају у оквиру овог позива.

Детаљније информације о Позиву, начину аплицирања, условима и критеријумима које апликанти морају да испуне приликом аплицирања можете пронаћи на сљедећој интернет страници: https://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/swfs-prize-2019.html, као и у документу Правила такмичењаhttp://ec.europa.eu/research/participants/data/ref/h2020/other/prizes/contest_rules/h2020-prizes-rules-wip-19_en.pdf, те Водичу за пријаву: http://ec.europa.eu/research/participants/data/ref/h2020/other/prizes/appl_guide/h2020-prizes-guide-wip-19_en.pdf.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.