Sign In

Одржана трећа Positive Vibes Banja Luka конференција ICBL-a

Објављено:

Иновациони центар Бања Лука организовао је јуче трећу по реду Positive Vibes Banja Luka конференцију за све младе који желе да уче и развијају се, овладавају новим вјештинама и који прије свега вјерују у успјех, а овој конференцији присуствовао је и министар науке и технологије Ален Шеранић.

- Мислим да су овакви догађаји једна од ријетких прилика гдје млади људи могу да се повежу, да направе тимове и покрећу властите послове. Потребно је мотивисати што више младих да се одваже и почну са реализацијом својих идеја и пронађу своје мјесто у свијету предузетништва – рекао је Шеранић.

Конференцији је претходило шест радионица одржаних од 15-20 јуна: Увод у дигитални маркетинг, „Кликер радионица", Од CV до запослења: како, зашто и како не? Говор тијела при првом пословном интервју, Како написати добар приједлог пројекта и радионица First step to JavaScript.

На конференцији се представило  шест младих предузетника. Као и претходне двије конференције и ова конференција је испунила очекивања организатора и публике.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.