Sign In

Коначна ранг-листа студената II и III циклуса студија за 2018/2019. академску годину

Објављено:

​На конкурс Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, Фонда „Др Милан Јелић" за додјелу стипендија редовним студентима другог и трећег циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству за академску 2018/2019. годину пристигло је укупно 31 пријава за оба циклуса студија од чега је 29 пријавa задовољило услове прописане Конкурсом.

 Студентима другог циклуса студија на домаћим и иностраним универзитетима, од укупно 10 пристиглих пријава, биће додјељено 10 годишњих стипендија у износу од по 5.000,00 КМ, док ће студентима трећег циклуса студија бити додјељено 7 годишњих стипендија, од укупно 21 пристигле пријаве студената трећег циклуса студија, у износу од по 10.000,00 КМ за текућу академску годину. Од 7 додјељених стипендија студената трећег циклуса студија, два студента студирају на престижним унивезитетима: Rupreht-Karls-Universitat Хајлделберг и Универзитет у Штокхолму.

 Коначну ранг-листу студената другог и трећег циклуса студија можете преузети овдје.
 Преглед бодованих резултата студената другог циклуса студија у науци, умјетности и иноваторству можете видјети овдје
Преглед бодованих резултата студената трећег циклуса студија у науци, умјетности и иноваторству можете видјети овдјеПодијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.