Sign In

Расписан Kонкурс за подстицање научне продуктивности у међународним референтним часописима и награђивање за научна достигнућа

Објављено:

​Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво расписало је Kонкурс за подстицање научне продуктивности у међународним референтним часописима и награђивање за научна достигнућа у току 2019. године.

Пријаву на Kонкурс за подстицање научне продуктивности у међународним научним часописима и награђивање за научна достигнућа могу поднијети сами кандидати, као и научноистраживачке организације за сваког кандидата појединачно.

Кандидати за подстицаје за научну продуктивност и награду треба да имају мјесто пребивалишта у Републици Српској и држављанство Републике Српске и да имају картон научноистраживачког радника у бази података Министарства (Е-CRIS.RS).

Предвиђена средстава за подстицање научне продуктивности у међународним научним часописима и награђивање за научна достигнућа за 2019. годину износе 50.000 КМ. Министарство задржава право да изврши корекцију висине финансијских средстава за ову намјену у складу са расположивим средствима у  2019. години.

Рок за подношење пријава на Kонкурс за подстицање научне продуктивности у међународним научним часописима и награђивање за научна достигнућа је 15.11.2019. године.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.