Sign In

Позив на учешће у међународном такмичењу „Social business“ у оквиру Creative Shock 2019

Објављено:

​У оквиру Creative Shock 2019 одржаће се међународно такмичење social business, које организује Удружење студената ISM University of management and economics.

Крајњи рок за пријаву је 6. октобар 2019. године.

Creative Shock окупља младе из цијелог свијета због едукације о концепту социјалног пословања, његовој примјени и утицају прелиминарним круговима. У уводној фази учесници би требало да ријеше два случаја социјалног пословања. Најбољих 10 тимова и појединаца биће позвани да учествују у финалном такмичењу у Вилнусу, Литванија, на којем ће рјешавати задатак о концепту социјалног пословања. Најбољих 10 тимова такмичиће се за главну награду у износу од 2000 евра и карте Turkish Airlines у било коју земљу по њиховом избору.

Учешћем у Creative Shock, студенти ће моћи да примјене вјештине стечене на универзитету и да прошире своје знање о социјалном бизнису. Осим тога, ово је могућност да се стекне међународно искуство, да се види утицај рада на тему социјалног пословања, неки случајеви бити стварни примјери друштвеног пословања, који ће се моћи искористити у реалном пословању.

Детаљне информације о Позиву доступне су на сљедећој интернет страници: http://creativeshock.lt/competition/

Апликанти из Републике Српске требају да обавијесте Министарство за европске интеграције и међународну сарадњу (fondovieu@meoi.vladars.net) о пријави на такмичење Creative Shock 2019.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.