Sign In

Представник Министарства на осмом научном скупу „Право, традиција и промјене“

Објављено:

​Представник Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво доц. др Јелена Старчевић учествовала је 26.10.2019 године на осмом научном скупу „Право, традиција и промјене" поводом Дана Правног факултета, Универзитета у Источном Сарајеву у Палама са рефератом на тему „Критеријуми за оцјењивање државних службеника као фактор (де)мотивације у раду."

Учешће у раду скупа пријавило је 90 универзитетских професора из осам држава – Русије, САД, Србије, Хрватске, Црне Горе, Македоније, Словеније и БиХ са укупно 75 самосталних и коауторских реферата. Суорганизатори скупа били су Међународно удружење правника, са сједиштем у Москви и Српско удружење за кривичноправну теорију и праксу, Београд.

Одлуком Комисије за класификацију и категоризацију научних скупова Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво овај је скуп оцијењен као најбоље класификован и категорисан међу скуповима које организују факултети друштвено-хуманистичких наука у Републици Српској.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.