Sign In

Позив иноваторима да се пријаве на такмичење за најбољу технолошку иновацију

Објављено:

До 20. априла трају пријаве за учешће у такмичењу за најбољу технолошку иновацију 2018. године у Републици Српској, које 12. годину заредом организује Министарство науке и технологије Републике Српске.

Услов за пријаву на ово такмичење је да у екипи буду најмање три члана и да такмичарски тим има реализовану иновацију или иновацију пред реализацијом.

Као и ранијих година, у осам градова Српске организоване су промоције овог такмичења, завршно са Источним Сарајевом и Требињем протекле седмице, гдје су посјетиоци ових догађаја – студенти, средњошколци и иноватори могли да чују више информација о условима самог такмичења.

Министарство науке и технологије још једном позива све иноваторе, који испуњавају почетне критеријуме, да се путем интернет странице inovacija.org пријаве на такмичење за најбољу технолошку иновацију 2018. године у Републици Српској, чији је наградни фонд 38.000 КМ.

Циљ такмичења за најбољу технолошку иновацију је подстицање иновативности и предузетништва, подршка иноваторству, помоћ у покретању послова, промоција иновација, те подстицај њихове комерцијализације.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.