Sign In

Радионица ”Иновације и трансфер знања и технологија – примјери из праксе”

Објављено:

​"Иновације и трансфер знања и технологија – примјери из праксе" назив је радионице која ће у организацији Центра за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци бити одржана 11. априла 2018. године.

Радионица је дио пројекта који суфинансира Министарство науке и технологије, а њен циљ је допринос развоју и унапређењу иновационог екосистема у Републици Српској кроз продубљивање знања неопходног за важан корак у процесу трансфера знања и технологија – заштити интелектуалног власништва.

Поред тога, учесницима радионице - истраживачима, иноваторима и привредницима биће представљени практични аспекти процеса заштите интелектуалног власништва, развоја иновација и трансфера технологија и знања, те их на тај начин подстаћи на активнији ангажман у овом пољу.

У том контексту, радионица ће окупити истраживаче са Универзитета у Бањој Луци, привреднике, представнике Привредне коморе Републике Српске, представнике Савеза иноватора Републике Српске, надлежних министарстава, те друге заинтересоване актере, како би се размијенила искуства у овој области.

Због ограниченог броја расположивих мјеста, сви заинтересоване треба да потврде учешће најкасније до 05. априла 2018. године путем е-поште: cptt@unibl.org i andjela.pepic@unibl.org или телефоном +387 65 824 782.

Нацрт програма радионице можете преузети ovdje.

 

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.