Sign In

Нацрт Стратегије развоја електронске управе Републике Српске за период 2019 – 2022. доступан за коментаре и сугестије

Објављено:

Влада Републике Српске усвојила је нацрт Стратегије развоја електронске управе Републике Српске за период 2019 – 2022. с циљем стварања неопходних претпоставки за успјешан развој електронске управе.

Стратегија развоја електронске управе представља наставак интензивних активности реализованих на правно-нормативном, технолошком и кадровском осаврамењавању система електронске  управе у Републици Српској.

У том смислу, сврха Стратегије је да понуди стабилан оквир даљег развоја електронске управе Републике Српске дефинисањем стратешких и оперативних циљева, те идентификовањем пожељних мјера чијом реализацијом идентификовани циљеви треба да се остваре.

Како би овај документ који ће допринијети убрзаном развоју е-управе Републике Српске имао у коначници што боља рјешења, стратегија је доступна за сугестије, приједлоге и коментаре сљедећих 30 дана на насловној страници сајта Министарства за научнотехолошки развој, високо образовање и информационо друштво (банер у доњем лијевом углу) или путем линка konsultacije.mnrvoid.vladars.net

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.