Sign In

Добри услови у Дому пензионера у Требињу

Објављено:

​​Министар рада и борачко-инвалидске заштите Душко Милуновић рекао је данас током посјете Дому пензионера у Требињу да ова установа изузетно добро послује, да су капацитети у потпуности попуњени, те да ће након адаптације имати 140 лежајева.
Он је навео да је у току реконструкција објекта за 25 лежаја, те нагласио да су услови у Дому добри, због чега сада има више заинтересованих него што може да прими.

Милуновић је оцијенио да је повећана заинтересованост за услуге Дома због услова које ова установа може да пружи - географски положај Требиња, климатски услови, али и изузетни менаџмент који се доказао у посљедње вријеме, те љубазно и стручно особље.

Директор Дома пензионера у Требињу Рајко Ћапин истакао је да Влада Републике Српске, односно надлежно министарство, помажу овој установи у реализацији пројеката.

Он је изразио задовољство што ће ускоро бити завршена реконструкција Дома које се ради с циљем проширења капацитета.

"Тиме ћемо повећати комфор нашим корисницима и побољшати услове рада запослених", додао је Ћапин.

Реконструкција Дома пензионера почела је почетком прошле година, а вриједност радова је 1,7 милиона КМ, које је обезбиједила Влада Српске у оквиру пројекта ЦЕБ два. ​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.