Sign In

Честитка министра борцима Републике Српске

Објављено:

​Министар рада и борачко-инвалидске заштите Миленко Савановић честита  свим борцима Војске Републике Српске, предсједнику и свим члановима Борачке организације Републике Српске /БОРС/ крсну славу-Митровдан.

Савановић истиче да се на овај датум присјећамо и одајемо дужно поштовање свим родољубима који су током Одбрамбено-отаџбинског рата дали свој живот зарад боље будућности својих најмилијих.

 Република Српска никада неће заборавити жртву коју су борци  Војске Републике Српске уградили у њене темеље. Стога им дугујемо вјечну захвалност и обавезни смо генерацијама  које долазе преносити нашу историју; да млади знају са коликом су цијеном њихови дједови и очеви платили слободу коју данас живимо", истакао је Савановић.

 Министар је додао да Борачка организација Републике Српске, као организација од посебног интереса, има добру сарадњу са Владом Републике Српске и изразио наду да њени чланови препознају напоре који се, у незавидној економској ситуацији, чине како би борци у Републици Српској живјели достојанственије и  имали статус какав заслужују.

  „Са жељом да Крсну славу дочекате у миру и добром здрављу, предсједнику Миломиру Савчићу и  свим члановима БОРС-а желим личну и породичну срећу и успјех у животу", истиче министар Савановић у честитки.

 

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.