Sign In

Милуновић и Ђорђевић о заједничком обиљежавању празника

Објављено:

​Министар рада и борачко-инвалидске заштите Душко Милуновић, уочи заједничке сједнице Влада Републике Српске и Србије, разговарао је са ресорним министром Зораном Ђорђевићем о билатералним односима у области рада и борачких питања, а једна од тема било је и заједничко обиљежавање важних датума из заједничке историје.

Министар Милуновић сагласио се са министром Ђорђевићем да је неопходно да се сарадња додатно унапређује и додао да ће заједничко обиљежавање важних датума сигурно још боље учврстити већ добре пријатељске односе које сви морамо да негујемо.

Милуновић је још једном захвалио Србији на подршци коју је пружила Републици Српској, као и на донацији која је веома значила установама социјалне заштите.

Министар Ђорђевић рекао је да Република Србија и Република Српска имају заједничку историју и добре пријатељске односе које морају да наставе да његују и преносе је на будуће генерације.

"Желимо да се заједнички сјећамо и обиљежавамо све догађаје из прошлости и тиме учврстимо наше већ добре односе. Морамо заједно да радимо, размјењујемо искуства и доносимо одлуке. Остваривањем једнаких циљева и добром стратегијом, успјећемо да изградимо бољу будућност за грађане", рекао је Ђорђевић.

Ђорђевић и Милуновић разговарали су о сарадњи пензионих фондова и о унапређењу рада у области социјалне заштите.

Ђорђевић је подсјетио и на стартап подршку коју је Република Србија пружила Републици Српској, као и на донацију пет санитетских возила за установе из система социјалне заштите.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.