Sign In

Слободни производни простори

​​

Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva je pokrenulo projekat „Slobodni proizvodni prostori“ a sve u cilju boljeg povezivanja ponude i potražnje za slobodnim proizvodnim prostorima u Republici Srpskoj, odnosno kako bi se potencijalnim investitorima olakšalo pronalaženje istih na teritoriji Republike Srpske, radi pokretanja proizvodnje i novog zapošljavanja.

Podatke koje ovdje možete pronaći su podaci dobijeni od odjeljenja za privredu opština Republike Srpske.


Ministry of Industry, Energy and Mining has launched a project “AVAILABLE MANUFACTURING FACILITIES/SITES" in order to make better connection between supply and demand for free manufacturing facilities/sites in the Republic of Srpska as well as to assist potential investors in finding these locations within the territory of the Republic of Srpska, in order for them to start production and new employment.

Data on this page are obtained from municipalities of the Republic of Srpska.

Ukoliko imate slobodni proizvodni prostor u kome bi se mogla pokrenuti proizvodnja, iz resorne nadležnosti ovog ministarstva (a nije medu navedenima), te želite da ti podaci budu objavljeni na ovom sajtu, potrebno je da iste dostavite Odjeljenju za privredu vaše opštine a koje će oni onda nama proslijediti. Obrazac za popunu podataka, u formi Excel-ove tabele, možete preuzeti ovdje KLIKNI I PREUZMI OBRA​ZAC



Ovdje odaberite opštinu za koju hoćete da se pokažu podaci

Lista opština:


Obrazac popunjen podacima i eventualna pitanja možete poslati na e-mail adresu: d.solomun@mier.vladars.net


 




Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.