Sign In

МИНИСТАР ЂОКИЋ ИЗАБРАН ЗА НАЈБОЉЕГ МИНИСТРА У ВЛАДИ СРПСКЕ

Објављено:

Mинистар индустрије, енергетике и рударства Петар Ђокић изабран је вечерас у Бања Луци за најбољег министра у Влади Српске, према избору читалаца "Независних новина".

Обраћајући се на традиционалној манифестацији коју "Независне" организују 14. пут, министар Ђокић је захвалио на високом признању у име Владе Српске.

"Ово признање осјећам као израз властите одговорности према Српској и част да служим њеним интересима као члан Владе која је претходних година предузела бројне политике и програме путем којих је Република напредовала и развијала се", поручио је министар Ђокић.

Он је навео да се то види на сваком кораку и изразио жељу да се тако настави.

"Желимо да стварамо резултате од којих ће сваки човјек у земљи живјети боље, а Република и држава у цјелини све више напредовати", навео је министар Ђокић.

Манифестација "Личност године ин мемориам Жељко Копања" промовише вриједности које стварају предуслове за разбијање предрасуда, разумијевање међу народима и бољи живот свих грађана.

Манифестацији у бањалучком Хотелу "Босна" присуствовали су предсједник Српске Милорад Додик, предсједник Народне скупштине Недељко Чубриловић, министри у Влади Српске, високи представник у БиХ Валентин Инцко, градоначелник Бањалуке Игор Радојичић, амбасадор Русије у БиХ Петар Иванцов, као и други бројни представници политичког, дипломатског, привредног, медијског, спортског, културног и свих осталих сфера живота.

 Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.