Sign In

Министар Ђокић примио престижну награду „Капетан Миша Анастасијевић“

Објављено:

Министар индустрије, енергетике и рударства Петар Ђокић примио је данас у Народном позоришту Републике Српске престижну награду "Капетан Миша Анастасијевић" за изузетно ангажовање и развојну визију Републике Српске.

Министар је истакао да је врло поносан што се ово признање први пут додјељује у Републици Српској, иако се већ шеснаест година у Србији додјељује и грађанима Републике Српске за њихов допринос укупном друштвеном развоју.

„Много ми значи што сам добио ову награду, а посебну част ми чини што је то признање повезано са именом капетана Мише Анастасијевића, великим неимаром и ствараоцем који је задужио овај народ, али и будућа поколења“, рекао је министар Ђокић.

Министар је нагласио да се резултат рада појединца не може посматрати одвојено од рада и успјеха комплетне заједнице.

"Захвалан сам мојим сарадницима у Министарству и Влади Српске, што смо дали допринос да наш рад буде видљив", навео је министар Ђокић.

Представници "Медија инвента" из Новог Сада и Универзитета у Бањалуци данас су уручили 24 престижне награде "Капетан Миша Анастасијевић" за допринос у областима стваралаштва, друштвеног ангажмана и пословања.

Поред министра Ђокића, награде су уручене предсједнику Народне скупштине Републике Српске Недељку Чубриловићу, компанији "Интегра инжењеринг", те угледним и значајним личностима и успјешним привредницима.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.