Sign In

Министар Ђокић у Пелагићеву

Објављено:

​Министар енергетике и рударства Петар Ђокић присуствовао је, у Пелагићеву, свечаном отварању Трга „9. Јануар“ и Спомен-комплекса „Васо Пелагић“.

Након састанка са представницима општине Пелагићево министар Ђокић је изразио задовољство стратешким улагањем у ову општину и истакао да Пелагићево има велике шансе за развој.

„Влада Републике Српске води рачуна о сваком дијелу Српске, настоји на подстиче и помаже развој. Тај развој је лакши када на челу општине имате администрацију која је инвентивна, која жели рад и стратешки развија своје подручје”, истакао је министар енергетике и рударства Петар Ђокић.

Влада Србије је у овај пројекат уложила око 400 хиљада марака.

Министар Ђокић захвалио је Влади Србије и представницима Републике Српске који су финансијски помогли општину Пелагићево, и напоменуо да реализација ова два пројекта не би била могућа без финансијске подршке влада Републике Српске и Србије, јер је буџет ове општине изузетно скроман.

Поводом отварања Трга „9. Јануар“ и Спомен-комплекса "Васо Пелагић" уприличена је свечана акедемија и додијељена су признања заслужним појединцима и институцијама.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.