Sign In

Одржане радионице у Требињу и Бањој Луци

Објављено:

​Министарство индустрије, енергетике и рударства је у сарадњи са ГИЗ Пролокал пројектом, Привредном комором Републике Српске и Подручном привредном комором Требиње, организовало двије дводневне радионице у вези финансија  и зелене економије у Требињу и Бањој Луци. Радионице су одржане у периоду 11-14.06.2018.године, а организоване су за заинтересоване институције и организације у чијој надлежности је подршка МСП, те финансије и зелена економија.  

Поменути пројекат пружа подршку институцијама у  Републици Српској у процесу извјештавања, али и примјени принципа Европског акта за МСП (SBА- Small Business Act), који омогућава земљама потписницима да помажу МСП и систематично прате, оцјењују и упоређују напредак у остваривању основних принципа дефинисаних овим документом. С тим у вези, овај пројекат омогућио је едукацију у областима финансије и зелена економија. Радионице су водили експерти ангажовани од стране ГИЗ-а.  

На наведеним радионицама укупно је присуствовало 67 учесника из локалних развојних агенција, одјељења за привреду и локални економски развој,  привредних друштава, те институција које пружају финансијску подршку за МСП.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.