Sign In

Министар Петар Ђокић разговарао са представницима Синдиката енергетике Републике Српске

Објављено:

​Министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић разговарао је данас у Бањалуци са представницима Синдиката енергетике Републике Српске.

Састанку су, у име Синдиката, присуствовали предсједник Синдиката енергетике РС Слободан Остојић, предсједник Синдиката нафтне индустрије РС Златко Танасић и предсједник Синдиката „Крајинапетрол“ а.д. Бањалука Зоран Деспотовић.

На састанку је разговарано о тренутној ситуацији у области енергетике Републике Српске, са посебним освртом на стање у нафтној индустрији, као и о положају радника запослених у овој области.

Учесници састанка су се сложили да су Влада Републике Српске и Министарство енергерике и рударства увијек показивали разумијевање за сва питања која се тичу унапређења пословања и привредног амбијента у Српској, као и очувања радних мјеста и да подршка у том смислу никада није изостала.

„Влада Републике Српске је опредјељена да увијек штити права радника и помогне развој у свим областима, у циљу постизања што бољих финансијских резултата, који ће садржати компоненту економског оснаживања Републике Српске.

Увијек смо давали пун допринос и били посвећени проналажењу најбољих начина како да стимулишемо пословну заједницу, бринули смо о правима радника и борили се за унапређење њиховог положаја. Увијек ћемо инсистирати на томе, то нам је свима заједнички циљ“, истакао је том приликом министар Ђокић.

Представници Синдиката су се захвалили министру Ђокићу на апсолутном разумијевању, залагању и свесрдној подршци, што је, према њиховим ријечима, јасан показатељ тога да се Влада РС домаћински и одговорно односи према својим ресурсима, који су основа и огроман потенцијал за укупни развој Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.