Sign In

Позив за семинар Агенције за међународни развој и сарадњу у Израелу (MASHAV)

Објављено:

​Министарство иностраних  послова Израела, посредством Министарства иностраних послова БиХ, упутило је позив за учешће стручњака из БиХ на семинару под називом Education for Science and Math- STEM Framework који ће се одржати од 14. јануара до 2. фебруара 2018. године у Aharon Ofri међународном центру за образовање и обуку у Ramat Rachel, Израел.

Семинар се организује у оквиру MASHAV-a (Агенција за међународни развој и сарадњу Израела). Од кандидата се тражи искуство у овој области и добро знање енглеског језика.

Израелска страна сноси трошкове боравка учесника, што укључује смјештај, исхрану, локални транспорт, здравствено осигурање, док учесции сами сносе трошкове повратне авио-карте.

Све додатне информације, укључујући апликацијски образац, заинтерсовани кандидати могу преузети на: http://mfa.gov.il/MFA/mashav/Courses/Pages/default.aspx.

Пријаве се достављају електронским путем најкасније до 22.новембра 2017.године на мејл Амбасаде Израела: press@tirana.mfa.gov.il , cc: course_trauma@rambam.health.gov.il.

/Одсјек за европске интеграције/Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.