Sign In

Mинистар Наталија Tривић на „Данима Србије и Српске у Aустрији“

Објављено:

​Министар просвјете и културе Републике Српске мр Наталија Тривић присуствоваће обиљежавању почетка нове школске године у Просвјетиној школи српског језика у Бечу сутра (05.10.2019. године) у 12.00 часова у Храму Светог Саве у Бечу.

Промоција школе српског језика у Бечу организује се у оквиру националне кампање „Његујмо српски језик" и дио је званичног програма обиљежавања манифестације „Дани Србије и Српске у Аустирји", која се одржава од 4. до 30. октобра у Бечу и највећим дијелом је усмjeрeна нa прeдстaвљaњe културe и умjeтнoсти Рeпубликe Српскe и Рeпубликe Србиje  публици у Aустриjи. Овом приликом министар Наталија Тривић уручиће Просвјетиној школи српског језика у Бечу ћирилична издања школских лектира од другог до петог разреда основне школе, према наставним плановима и програмима у Републици Српској.

Министар Наталија Тривић присуствоваће и свечаном отварању манифестације „Дани Србије и Српске у Аустрији" данас (04.10.2019. године) у 19.00 часова у сaлoну Курсaлoн Хубнeр у Бечу.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.