Sign In

Протокол министра Наталије Тривић за сриједу - 23. октобар 2019.

Објављено:

10.00 часова - Књижара Завода за уџбенике и нaставна средства у улици Краља Петра Првог Карађорђевића број 72 у Бањој Луци - Министар просвјете и културе Републике Српске мр Наталија Тривић најавиће кампању „Читајмо заједно" коју Министарство проводи заједно са Заводом за уџбенике и наставна средства, Источно Ново Сарајево.

 НАПОМЕНА: На почетку посјете планиране су изјаве за медије.

 12.00 часоваМала сала на првом спрату Административног центра Владе Републике Српске – Министар Наталија Тривић примиће стипендисте Добротворног удружења „Привредник Републике Српске" Бања Лука и предсједника овог удружења Горана Рачића.

 НАПОМЕНА: Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање кадрова у 12.15 часова а изјаве за медије предвиђене су у 12.30. часова испред мале сале.

 13.30 часова Сала за састанке у Министарству просвјете и културе Републике Српске – Министар Наталија Тривић разговараће са члановима Одбора за реформу образовања и експертског тима о предстојећим корацима у реформи предшколског, основног и средњег образовања у Републици Српској.  

 НАПОМЕНА: Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање кадрова у 14.00 часова а изјаве за медије предвиђене су у 14.15 часова у просторијама Министарства.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.