Sign In

Честитка поводом почетка академске године

Објављено:

​Поводом почетка академске 2018/2019. године, министар просвјете и културе др Дане Малешевић упутио је честитку свим високошколским установама у Републици Српској. У честитки се каже:

„Најискреније честитке поводом почетка академске 2018/2019. године упућујем свим студентима и професорима, као и руководству високошколских установа у Републици Српској.

Посебне честитке упућујем бруцошима са жељом да успјешно заврше изабрани студијски програм и докажу се као млади стручњаци.

Министарство просвјете и културе опредијељено је за унапређење квалитета високог образовања и побољшање студентског стандарда с циљем стварања што бољих услова студирања у Републици Српској. Наш стратешки циљ у области високог образовања је модернизација студијских програма и повезивање високог образовања и тржишта рада, као и стварање услова за већу мобилност студената и препознавање наших диплома у иностранству.

Само заједничким залагањем свих актера високог образовања стварамо рeспeктaбилнo висoкo oбрaзoвaњe зa гeнeрaциje кoje дoлaзe. Свим студентима желим много успјеха у стицању нових знања и искустава а академском особљу успјех у остварењу постављених циљева на путу личног и професионалног развоја.“​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.